Hlavní obsah

Zdrogovaná lékařka roku ujížděla od nehody a vletěla přímo do auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boston

Americká policie ve středu zveřejnila video z dramaticky vyhlížející nehody v Bostonu. Oceňovaná místní lékařka tam po požití alkoholu a drog ujížděla od nehody před supermarketem, načež s vozem vletěla kolmo do vozovky a narazila do auta čekajícího na křižovatce na semaforech.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilá a zdrogovaná lékařka způsobila v Bostonu hromadnou nehoduVideo: Wellesley Police Department

 
Článek

Nehoda se stala minulý pátek. Šestapadesátiletá doktorka z místní nemocnice Newton-Wellesley, která v roce 2009 získala ocenění Lékařka roku, ujížděla od drobné nehody na parkovišti před supermarketem. Podle serveru New York Daily byla Kristen Howardová opilá a omámená drogami.

Dopravní kamera zaznamenala následnou srážku lékařčina SUV s vozem, který čekal ve frontě před křižovatku. Auto projelo ve vysoké rychlosti travnatý předěl a kolmo vletělo do vozovky. Bílý sedan skončil natlačený na dodávku projíždějící ve vedlejším pruhu.

Hrozivě vyhlížející nehoda skončila pouze lehčím zraněním jedné osoby. Howardová skončila v policejní cele za nebezpečnou jízdu pod vlivem omamných látek a držení drog. Vedení nemocnice ji dočasně postavilo mimo službu.

Reklama

Výběr článků

Načítám