Hlavní obsah

VIDEO: Američanka dostala doživotí za upálení dcery v mikrovlnce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OHIO

Osmadvacetiletá matka v USA, která podle soudu zabila svoji měsíční dceru tím, že ji spálila v mikrovlnné troubě, byla odsouzena na doživotí.

Článek

China Arnoldová byla ušetřena rozsudku smrti, jelikož porota v Ohio nedokázala dojít v této otázce ke konsenzu. Podle žalobce zabila svoji dceru v roce 2005 po hádce s přítelem.

Podle soudkyně Mary Wisemanové byl tento zločin šokojící a nepřípustný pro civilizovanou společnost. Nevyslyšela obhájce ženy, kteří požadovali alespoň možnost propuštění Arnoldové po 25 letech. Byla tak odsouzena bez možnosti propuštění.

Arnoldová se při činu údajně hádala s přítelem o otcovství dcery Paris. Dítě utrpělo těžké popáleniny vnitřních orgánů, navenek však bez výraznějších známek. DNA dcery bylo nalezeno právě v mikrovlnné troubě v bytě Arnoldové.

Podle její spolubydlící Arnoldová přísahala, že Paris zavře do trouby zapne ji, pokud ji její přítel opustí. Arnoldová se svými obhájci chce případ vrátit zpět k soudu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám