Hlavní obsah

V Miami se zřítil 12patrový dům. Z trosek se ozývá křik

Miami
Aktualizováno

V Miami na Floridě se v noci na čtvrtek částečně zřítil 12patrový dům. Příčina tragédie ani počet obětí zatím nejsou jasné. Média zatím přinesla informaci o jednom mrtvém. V domě žilo přes 160 obyvatel, píše server týdeníku Focus. Zatím se podařilo z trosek vyprostit jednoho živého chlapce.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Miami Beach se zřítila budovaVideo: AP

 
Článek

Z trosek se ozývá křik, uvedli ti, kterým se podařilo neštěstí přežít. „Na místě je 88 profesionálních hasičských jednotek,“ píše server Miami-Dade Fire Rescue.

Dům se nachází v ulici Collins Avenue, jeden blok severně od hranice Miami Beach. Postaven byl v roce 1981.  Tragédie se stala v 01:28 místního času. Na místě je spousta kouře a sutin. Některé obyvatele zachránili hasiči z jejich balkonů.

Oblast od 88th Street a celá Collins Avenue je uzavřená. „Doporučuji všem, aby se zdržovali mimo oblast, aby hasiči a policisté mohli zachraňovat a dělat, co dělat musí,” uvedl Marian Cruz z místní policie.

Některé obyvatele hasiči zachraňovali z jejich balkonů. Na místě bylo ošetřeno kolem deseti lidí. Zpravodajský kanál ABC News informoval, že tři lidé byli hospitalizováni,  dva z nich jsou ve vážném stavu.

Foto: Miami Beach Police

Zřícená budova v Miami

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám