Hlavní obsah

V Kanadě našli ve skladu těla několika novorozenců

– Winnipeg • Aktualizováno

Kanadská policie našla v pondělí odpoledne v pronajatém skladišti ve Winnipegu ostatky tří nebo čtyř novorozenců. Policisty zavolal pracovník skladiště U-Haul, který kóji otevřel.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie našla ve skladu ve Winnipegu ostatky novorozencůVideo: Reuters

 
Článek

Zaměstnanec firmy, která pronajímá prostory k uložení věcí, box otevřel, protože za něj nájemce neplatil. Mluvčí Razmin Mansoub v prohlášení uvedl, že „pracovník prováděl inventuru v kóji neplatiče“.

Mluvčí policie Eric Hofley řekl listu Winnipeg Sun, že se domnívá, že jde o ostatky čtyř novorozenců, ale není to vzhledem k pokročilému stavu rozkladu jisté: „Ostatky jsou v takovém stavu, že není jasné, zda máme co do činění se čtyřmi různými těly. To ukáže pitva.“ Ta má také určit příčinu smrti.

Mluvčí se vyjádřil i k věku: „Mluvíme o nemluvňatech, rozhodně ne o dětech, ale o novorozencích.“

„Tragický nález“

Hofley zatím nepotvrdil, zda jsou novorozenci obětí nějakého násilného trestného činu, bylo ale již kontaktováno oddělení vražd. Případ zatím vyšetřuje oddělení pro zneužívání dětí, jak je tomu vždy v případě úmrtí dítěte. Těla nepatří žádnému z dětí, které se v poslední době pohřešují.

Mluvčí nález označil za „neuvěřitelně tragický“. Dodal, že za čtrnáct let, co je u policie, podobný případ nikdy neviděl.

Reklama

Výběr článků

Načítám