Hlavní obsah

V domě Olivie Newtonové-Johnové našli zastřeleného muže

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

West Palm Beach
Aktualizováno

V domě zpěvačky a herečky Olivie Newtonové-Johnové, kterou proslavila hlavní role ve filmové Pomádě, našli v pondělí zastřeleného muže. Prvotní vyšetřování naznačilo, že se v domě ve floridské Jupiter Inlet Colony, který prochází rekonstrukcí, zastřelil 42letý stavbař. Herečka v domě během incidentu nebyla.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Newtonová-Johnová

Článek

Událost se stala v poledne místního času. Policie pouze potvrdila, že mrtvý není členem rodiny majitelů - Newtonové-Johnové a jejího manžela Johna Easterlinga. Tamní list The Palm Beach Post upřesnil, že obětí je 42letý stavbař, který v domě pracoval. Zřejmě se zastřelil sám, svědkové ho krátce před střelbou viděli plakat.

Pobřežní městečko Jupiter Inlet Colony leží nedaleko West Palm Beach. Nachází se v něm 240 převážně luxusních domů, jejichž průměrná cena před třemi lety dosahovala výše 650 000 dolarů (12,6 miliónu korun).

John Travolta ve slavném muzikálu Pomáda

Dům Newtonové-Johnové prochází rekonstrukcí. Bulvární server GossipExtra nedávno napsal, že se ho chystá koupit herečka a televizní moderátorka Rosie O’Donnellová, která v červnu prodala svůj dům v Miami. Podle serveru Celebrity Baby Scoop je rezidence Newtonové-Johnové v prodeji za 5,6 miliónu dolarů (zhruba 108 miliónů korun).

Čtyřiašedesátiletou Newtonovou-Johnovou vynesla ke slávě hlavní role po boku Johna Travolty ve filmovém muzikálu Pomáda v roce 1978.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Newtonová-Johnová po boku Johna Travolty ve slavném filmovém muzikálu Pomáda

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám