Hlavní obsah

Tři kamiony v Pensylvánii narazily do autobusu: Pět mrtvých a 60 zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pittsburgh

Pět lidských životů si vyžádala nedělní hromadná nehoda na dálnici v americké Pensylvánii. Tři kamiony narazily do autobusu, který se převrátil, protože jeho řidič ztratil nad vozem kontrolu. Dalších šedesát lidí bylo zraněno. Policie musela dálnici uzavřít, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Při nehodě tří kamionů a autobusu na dálnici v Pennsylvánii zemřelo pět lidí, dalších 60 bylo zraněno (video je bez zvuku)Video: Reuters

 
Článek

K nehodě došlo zhruba 65 kilometrů jihovýchodně od Pittsburghu. Řidič autobusu podle policie ztratil kontrolu nad vozem, který následně narazil do svodidel a převrátil se na bok. Následovala řetězová reakce, když do autobusu narazila další tři nákladní auta.

V autobuse, který havaroval, se nacházeli turisté. „Většina lidí, kteří v něm jeli, neuměla anglicky nebo neměla angličtinu jako svůj rodný jazyk,“ uvedl policejní mluvčí Stephen Limani.

S Teslou naboural do policejního auta, vymluvil se na Autopilota

AutoMoto

Zavřeno 139 kilometrů dálnice

Policisté museli po nehodě uzavřít 139kilometrový úsek dálnice, která vede přes celou Pensylvánii, což zkomplikovalo dopravu po svátcích.

Příčinu nehody budou vyšetřovatelé teprve zjišťovat. Limani ale upozornil, že v době havárie hlásili řidiči z místa špatné povětrnostní podmínky.

Reklama

Výběr článků

Načítám