Hlavní obsah

Šílenci zabili manželský pár, který adoptoval 12 dětí

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrůzný zážitek má sedm dětí, které byly doma v okamžiku, kdy byli zabiti jejich rodiče. V noci ze čtvrtka na pátek byl na Floridě v USA zavražděn manželský pár, který během svého života adoptoval na dvanáct dětí. CNN o tom informovala v sobotu.

Foto: Profimedia.cz

Jeden z rodičů byl zastřelen.

Článek

Manželé Byrd a Melanie Billingsovi byli zavražděni ve svém domě ve městě Beulah. Do jejich domu někdo vnikl a podle policie byla jedna z obětí střelena do hlavy.

Podle vyšetřovatelů měli manželé celkem 16 dětí, přičemž 12 z nich bylo adoptováno, některé z nich vyžadovaly speciální péči. Rodinná příbuzná Nancy Markhamová CNN řekla, že během nešťastné události byl v domě i její syn, celkem bylo v domě tou dobou osm dětí.

„Řekl mi, že oba byli zavražděni,“ popsala šokovaná Markhamová. Podle policie nebylo žádné z dětí zraněno. Ze záběrů z bezpečnostní kamer je patrné, že do domu vnikla trojice mužů oblečená v černém. Na místo přijeli v dodávce.

Reklama

Výběr článků

Načítám