Hlavní obsah

Schwarzenegger si na lyžích zlomil nohu

LOS ANGELES

Kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger si v sobotu při lyžování v idažském Sun Valley zlomil nohu. Se zlomeninou stehenní kosti byl převezen do místní nemocnice, odkud byl po ošetření propuštěn. Po Vánocích ho čeká operace v Los Angeles.

Článek

"Až se guvernér vrátí do Los Angeles ze svého ohlášeného vánočního výletu, podrobí se operaci stehenní kosti," řekl guvernérův mluvčí Adam Mendelsohn. Samotný incident nepopsal, jen sdělil: "Nikdo jiný nebyl do nehody na lyžích zapleten."  

Schwarzeneggerova mluvčí Julie Soderlundová dodala, že guvernér byl v Sun Valley se svou ženou Marií Shriverou a čtyřmi dětmi. Kdy bude operován, neví. "Guvernérovi se daří dobře a těší se, že stráví Vánoce se svou rodinou," uvedla k jeho současnému stavu.

Arnold Schwarzenegger je podle ní dobrý lyžař. Areál Sun Valley je vyhledávaným lyžařským střediskem známých osobností. Je v něm i černá sjezdovka, nazvaná po Schwarzeneggerovi Arnoldův sjezd.

Od loňského prosince je to třetí Schwarzeneggerova zdravotní potíž. Loni musel být krátce hospitalizován kvůli srdeční slabosti. V lednu mu šili ret, když se na svém motocyklu srazil s autem. [celá zpráva] Schwarzeneggerovi v roce 1997 také operovali srdce.

Reklama

Související témata:

Související články

Arnold Schwarzenegger se synem havarovali

S lehkými poraněními vyvázli kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger se synem z dopravní nehody, která se stala v neděli poblíž guvernérova domu...

Křesla uhájili Schwarzenegger i Clintonová

V úterních amerických volbách obhájili své pozice i známí politici a celebrity. Podruhé byla zvolena senátorkou žena bývalého prezidenta Clintona Hillary....

Výběr článků

Načítám