Hlavní obsah

Řidička v USA omdlela a vjela do rušné křižovatky. Lidé vůz zastavili vlastníma rukama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Skutečný hrdinský čin, tak informují americká média o videu, které natočila bezpečnostní kamera na rušné křižovatce v Boynton Beach na Floridě. Řidička auta omdlela a její vůz začal nekontrolovatelně vjíždět do protisměru. Vážné nehodě zabránila duchapřítomnost dalších účastníků silničního provozu, kteří vůz zastavili vlastníma rukama.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička zkolabovala za volantem, auto ujíždějící i s ní zastavili ostatní účastníci provozuVideo: Boynton Beach Police

 
Článek

K incidentu došlo už před týdnem, záběry ale agentury poskytly až ve středu. Rušnou křižovatkou začalo nekontrolovatelně jet černé auto.

Jedna žena vyskočila z jiného vozu a ihned začala rozhazovat rukama, než si situace všimli další lidé, kteří pak pomohli auto zastavit.

„Je neuvěřitelné, jak rychle dokázali spolupracovat. Několik cizinců, kteří spojili své síly, aby pomohli dalšímu cizinci,“ ocenila pro The Washington Post mluvčí tamní policie Stephanie Slaterová.

Neoznačený výkop uprostřed tunelu? Řidiče doběhla iluze

AutoMoto

Tím cizincem byla Britka Laurie Rabyorová, která později pro CBS12 News uvedla, že z kombinace prášků na krevní tlak a půstu, jenž musela držet před plánovaným lékařským zákrokem, se jí zatočila hlava a upadla do bezvědomí. Probudila se až druhý den.

„Všem vám moc děkuji. Přeji si, abych byla milionářkou a mohla vám všem koupit loď,“ popisovala Rabyorová o den později.

Boyntonská policie video zveřejnila na Facebooku a zjistila totožnost všech lidí, kteří se na záchraně podíleli.

„Chceme, aby se znovu sešli na policejním oddělení a setkali se se ženou, kterou zachránili,“ uvedli policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám