Hlavní obsah

V Utahu objevili v mrazáku tělo a dopis. Manželka za mou smrt nemůže, stálo v něm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Utah

Nečekaný objev učinili policisté v Utahu. Po smrti 75leté Jeanne Souronové-Mathersové z města Tooele našli v bytě tělo jejího bývalého manžela Paula: ukryté v mrazáku. Společně s tělem našli také notářsky ověřený dopis. Stálo v něm, že za smrt muže není zodpovědná manželka, uvedla CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Díky notářskému ověření se nyní vyšetřovatelé domnívají, že Paul Mathers zemřel přibližně před deseti lety ve věku 69 let. Svůj dopis, ve kterém napsal, že za jeho smrt nemůže manželka, nechal notářsky ověřit v prosinci roku 2008.

Kriminalisté se původně domnívali, že tělo muže mohlo být v mrazáku nejméně rok a půl, maximálně pak 11 let. Nesdělili ale, jak ke svému odhadu přišli.

Při placení v lékárně zjistila, že je mrtvá

Koktejl

Detektivové z policejního oddělení v Tooele s notářkou, jejíž jméno nezveřejnili, hovořili. „Dopis nečetla, pouze ho ověřila,“ uvedl seržant Jeremy Hansen.

Příčinu Mathersova úmrtí policie nechtěla komentovat. Má ale podezření, že vládní agentura pro záležitosti veteránů a sociální služba nadále muži vyplácely peníze.

Vyšetřovatelé nyní čekají na finanční záznamy. Podle Hansena však posmrtně utržil Mathers nejméně 177 000 dolarů (lehce přes 4 miliony korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám