Hlavní obsah

Policie vyšetřuje možnou střelbu u Bílého domu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Americká policie vyšetřuje zprávy, podle kterých se v okolí Bílého domu v pátek večer místního času střílelo. Policisté uzavřeli část třídy nedaleko sídla amerického prezidenta a našli prý samopal.

Foto: Profimedia.cz

Bílý dům

Článek

Policista David Schlosser ale podle serveru CNN podotkl, že důkazy o tom, že se skutečně střílelo, policie zatím nenašla.

Mluvčí tajné služby Edwin Donovan podle amerických médií uvedl, že svědci kolem 21:00 místního času slyšeli výstřely a viděli oblastí rychle ujíždět dvě vozidla. Řekl také, že policie našla útočnou pušku AK-47, do vazby ale nikoho nevzala.

Deník The New York Times na webu uvedl, že zbraň byla nabitá a nacházela se v jednom z těchto vozů, které policie později nedaleko našla opuštěné.

Schlosser sdělil, že incident na Bílý dům zřejmě nebyl zaměřen. "V tuto chvíli se nedomníváme, že by tu byla nějaká vazba na Bílý dům," citovala Schlossera CNN.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám