Hlavní obsah

Policie v USA zastřelila herečku ze seriálu Pohotovost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká policie ve čtvrtek v Kalifornii zastřelila herečku Vanessu Marquezovou, která byla známá především díky své roli v seriálu Pohotovost. Policisté zahájili palbu poté, co herečka vzala do ruky zbraň. Nakonec však vyšlo najevo, že to byla pouze kuličková pistole.

Foto: ČTK/AP

Vanessa Marquezová

Článek

Policejní hlídka podle webu stanice CNN přijela k domu 49leté Marquezové ve městě South Pasadena ve čtvrtek ve dvě hodiny odpoledne kvůli kontrole. Podle výpovědi policistů měla herečka záchvaty a vypadalo to, že ji sužovaly psychické problémy.

Foto: Profimedia.cz

Rozbité okno po střelbě u domu Vanessy Marquezové.

Agentura Reuters uvedla, že s policisty byl na místě přítomen i psycholog, který herečce nabízel lékařskou pomoc. Po zhruba 90 minutách se v rukou herečky objevila zbraň, načež policisté začali střílet a Marquezovou několikrát zasáhli. Herečka byla následně převezena do nemocnice, kde později svým zraněním i přes péči lékařů podlehla.

Ve skutečnosti herečka namířila na policisty pouze kuličkovou pistoli, která ale připomínala opravdovou zbraň, což policisty přimělo k dané reakci.

Foto: ČTK/AP

Vanessa Marquezová.

Marquezová se do povědomí veřejnosti zapsala vedlejší rolí sestřičky Wendy Goldmanové ve slavném seriálu Pohotovost (v originále ER). V letech 1994 až 1997 se objevila v téměř třech desítkách dílů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám