Hlavní obsah

Osm mrtvých při střelbě v Indianapolis

Indianapolis

Při noční střelbě u logistického centra kurýrní služby Fedex v americkém městě Indianapolis přišlo o život osm lidí, další čtyři jsou zraněni, napsala agentura AP s odkazem na informace policie. Podrobnosti ke střelbě zatím nejsou k dispozici a neví se ani, v jak vážném stavu se nacházejí postřelení.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Útočník je podle policie zřejmě mrtvý a lidem nehrozí další nebezpečí.

Incident se stal nedaleko mezinárodního letiště u hlavního města státu Indiana asi půl hodiny před půlnocí místního času (asi 06:30 SELČ). Jeden ze svědků vypověděl, že na místě viděl muže se zbraní, z níž několikrát vystřelil. Jiný člověk řekl, že jeho neteř seděla v autě a strhla se u ní střelba. Se zraněním paže ji poté záchranáři odvezli do nemocnice.

Policie v Chicagu zastřelila 13letého kluka, když se vzdával. Teď zveřejnila video

Amerika

V depu Fedexu v Indianapolis pracuje více než 4500 lidí a je to druhé největší logistické centrum této firmy na světě. Mluvčí Fedexu Jim Masilak řekl CNN, že to byla „tragická“ událost.

„Bezpečnost je naší prioritou číslo jedna a naše myšlenky směřují ke všem, kterých se tragická událost dotkla. Pracujeme na shromažďování dalších informací a spolupracujeme s vyšetřovateli,“ uvedl mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám