Hlavní obsah

Matka před vlakem zachránila dceru v kočárku, sama zahynula

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Riverside

Třiatřicetiletou Američanku Susan Dibenovou zabil v sobotu večer vlak v kalifornském Riverside, když spěchala a s kočárkem před sebou přebíhala trať. Závory už byly stažené a kočárek se zaklínil v kolejích. Dokázala ho však vyprostit a své dvouleté dceři zachránila život. Sama však zahynula pod koly vlaku.

Foto: Profimedia.cz

Když se blížil vlak Metrolink, závory byly stažené.

Článek

„Nestihla to,“ řekl policejní seržant z Riverside Dan Warren a dodal: „Dítě je v pořádku, ale ona byla sražena.“ Žena zemřela na místě.

Další seržant Kendall Banks dodal: „Závory byly stažené, varovná světla svítila a ona přesto zkusila přejít. Golfové hole se zaklínily.“

Foto: Profimedia.cz

Vlak Metrolink na přejezdu

Nešťastný vdovec a otec dítěte uvedl, že má smíšené pocity: „Ztratíte matku svého dítěte. Mám pocit, že zaplatila nejvyšší oběť. Obětovala život, aby zachránila dceru."

Po tragédii vlak jedoucí z Oceanside do San Bernardina zastavil. Cestující o případu informoval průvodčí. „Asi 45 minut poté, co se to stalo, nám řekl, že byla sražena žena s dítětem,“ uvedl Joseph Avila, který vlakem jel.

Nikdo z padesáti cestujících vlaku neutrpěl zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám