Hlavní obsah

Manželé z Texasu nutili osmiletou dívku v horku skákat na trampolíně. Zemřela

Novinky, jem
Austin

Obvinění z vraždy svěřeného dítěte čelí manželský pár z Texasu. Daniel a Ashley Schwarzovi podle vyšetřovatelů přinutili osmiletou dívku za trest skákat na trampolíně ve 43stupňovém horku, dokud nepadla vysílením a následně nezemřela na dehydrataci.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Nedovolili jí se nasnídat ani napít a donutili ji bez přestávky skákat na trampolíně,“ citoval britský Daily Mail ze zprávy amerických vyšetřovatelů.

Nepochopitelného týrání dívky svěřené do péče se měl čtyřiačtyřicetiletý Daniel Schwarz a jeho o deset let mladší manželka Ashley dopustit před vlastním domem 29. srpna, do vazby ale podle americké stanice KWTX vzhledem k výsledkům vyšetřování putovali až toto pondělí.

Pitva potvrdila dehydrataci

Teplota vzduchu v den, kdy dívka zemřela, dosahovala 43 stupňů Celsia, v blízkosti rozpálené země, kde musela hopsat, to ale podle znalců mohlo být až 65 stupňů. Nařízená pitva potvrdila jako příčinu smrti dehydrataci.

Dívka byla Schwarzovým svěřena do péče, zda se jednalo o adopci, respektive jaký byl přesně jejich vztah k dítěti, policie prozatím odmítla komentovat. Za utýrání svěřeného dítěte může prokurátor pro manželský pár podle texaského práva žádat trest smrti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám