Hlavní obsah

KFC věnuje peníze holčičce, kterou kvůli jizvám v obličeji vykázali z restaurace

– Jackson

Řetězec rychlého občerstvení KFC věnuje 30 000 dolarů (zhruba 600 000 korun) rodině tříleté dívky, kterou v pobočce v Jacksonu ve státě Mississippi vykázali z restaurace, protože její obličej děsil zákazníky. Victoria Wilcherová je zjizvená po dubnovém napadení třemi pitbuly, kteří jí zlomili nos, připravili o oko a zlomili obě čelisti.

Zjizvenou holčičku vyhodili z KFC

 
Článek

Firma se záhy po zveřejnění toho, co se událo, omluvila.

„Je to druh bezohlednosti, který nebude v KFC tolerován. Bez ohledu na to, jak dopadne naše vyšetřování záležitosti, rodině Victorie jsme se omluvili a jsme odhodláni pomoci. Celé KFC stojí za Victorií,“ řekl později mluvčí společnosti Rick Maynard agentuře AP.

Incident se v KFC stal minulý měsíc. Dívenku vezla babička z nemocnice domů, když se rozhodli zastavit a dát si něco k snědku. „Řekli nám jen, že nás musí požádat, abychom odešli, protože její obličej ruší zákazníky,“ popsala Kelley Mullinsová, která také vysvětlila, že Victoria má od útoku nehybnou pravou polovinu obličeje. [celá zpráva]

„Ani se nepodívá do zrcadla. Když jdeme do obchodu, už ani nevyjde ven z auta. Jsou jí tři roky a stydí se za to, jak vypadá,“ vylíčila dál dívčina babička. Dodala, že vyhoštění z KFC Victoria obrečela. „Dovádí mě to k šílenství, protože vím, že to tak zůstane po zbytek jejího života,“ řekla.

Victorii teď čeká série operací. Náklady na léčbu má krýt nejen dar od KFC, ale také příspěvky od lidí, kteří už prostřednictvím speciálně zřízeného fondu darovali 80 000 dolarů (zhruba 1,6 miliónu korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám