Hlavní obsah

Je to zrůda, ať shnije ve vězení, říkají bratři Ariela Castra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cleveland

Poté, co byly zveřejněny podrobnosti o únosech a věznění žen v Clevelandu, Ariel Castro čelí i hněvu svých bratrů, kteří byli kvůli tomuto činu také vyšetřováni. V rozhovoru pro CNN si stěžují, že je oklamal, označují ho za monstrum a chtějí, aby shnil v kriminále. „Nemám s tím nic společného a nevěděl jsem, kam až se můj bratr za ta léta dostal,“ řekl Pedro Castro.

Foto: ČTK/AP

Bratři Onil, Ariel a Pedro Castrovi (zleva doprava)

Článek

Druhý bratr Onil dodal, že Ariel je zrůda a ne bratr: „Doufám, že shnije ve vězení. Přál bych si, aby trpěl ve vězení do posledního dechu. Ani bych se nestaral, jestli ho krmí, za to, co udělal s mým životem a mé rodině.“ Fotky všech tří bratrů Castrových se objevily vedle sebe v souvislosti s případem.

Onil popsal, jak byli zadrženi. Jel s Arielem po večeři, když ten náhle rozhodl zabočit na parkoviště občerstvení McDonalds. Před nimi stálo policejní vozidlo. Onil doteď nechápe, proč bratr vjel na parkoviště. „Možná chtěl, aby ho chytili. Možná to na něj už bylo moc. Jestli to ale chtěl, nemusel jít do mámina domu a posadit mě do auta.“

Pro bratra Pedra si dojeli domů, kde ho vzbudili a odvedli do cely.

Teprve u výslechu se po dlouhých hodinách zadržování dozvěděli, oč jde. Policisté jim ukázali fotografie zmizelých dívek a řekli, že byly v domě Ariela.

„Kdybych o tom věděl, ohlásil bych to, bratr nebratr." Dodal, že by ho chytil pod krkem.

Oba bratři také uvedli, že si Ariel nepřál, aby se oba zdržovali v kuchyni. Tam si maximálně dali panáka, a pokud se tam vařilo, tak už se tam nejedlo. Před kuchyní byly těžké závěsy. Údajně kvůli tomu, aby z ní neunikalo teplo.

Oba řekli, že Ariel byl samotář a že matka jim říkala, aby ho občas zkontrolovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám