Hlavní obsah

Hvězda „prokletého“ seriálu těsně před smrtí zřejmě zachránila život synovi

Novinky, nčs

Americká herečka Naya Riverová, jejíž utonulé tělo bylo objeveno v pondělí v kalifornském jezeře Piru, zřejmě dokázala zachránit svého syna, na vlastní přežití už však neměla dostatek sil. Uvedla to policie, která celou událost vyšetřuje. Riverová se stala další hvězdou ze seriálu Glee, která zemřela předčasně.

Foto: Profimedia.cz

Cory Monteith (vlevo), Naya Riverová a Mark Salling. Všichni se objevili v seriálu Glee.

Článek

Americká herečka vyrazila minulou středu se svým synem Joseym loďkou na jezero. V jezeře, které Riverová dobře znala, si chtěli podle všeho zaplavat.

„Zdá se, že Riverová pomohla svému čtyřletému synovi, aby se dostal z vody zpátky do lodi. Bohužel neměla už dostatek sil, aby se do lodi dostala ona sama, a zmizela pod vodou,“ uvedl Bill Ayub, policejní šerif z okresu Ventura County.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Poslední záběry Nayi Riverové a záběry z pátrání.Video: Reuters

Foto: Profimedia.cz

Tělo herečky objevila posádka pátrací lodi.

Policie rovněž doplnila, že zatím nic nenasvědčuje tomu, že by v případu mohlo hrát roli cizí zavinění, nepravděpodobná je také možnost sebevraždy. Podle šerifa byla v lodi objevena dospělá záchranná vesta. Tělo herečky bylo nalezeno bez ní. Přesnou příčinu smrti policie teprve vyšetřuje, s objasněním by mohla pomoci nařízená pitva.

Seriálová hvězda je po smrti. Tělo objevila v kalifornském jezeře posádka pátrací lodi

Zahraniční

Koupání v jezeře Piru je povoleno, je však také oblíbeným místem pro vodní sporty. V uplynulých dnech už vznikla petice za zákaz koupání v nebezpečné oblasti.

„Prokletý“ seriál

Riverová se stala již třetí hvězdou muzikálového seriálu Glee, jejíž život vyhasl za tragických okolností. Na internetu se kvůli tomu začaly šířit zvěsti, že je seriál vysílaný v letech 2009 až 2015 prokletý.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Tělo Nayi Riverové objevila v kalifornském jezeře posádka pátrací lodi.Video: Reuters

Už v roce 2013 zemřel kanadský herec Cory Monteith. Byl nalezen bez známek života v hotelovém pokoji. Později se ukázalo, že za smrtí stálo předávkování heroinem v kombinaci s alkoholem.

O necelých pět let později zemřel herec Mark Salling. Oběsil se jen několik dní před zahájením soudu, kde měl stanout kvůli držení dětské pornografie. Herci hrozilo až sedm let za mřížemi.

Muzikálový seriál Glee vysílala americká stanice Fox, objevil se rovněž na českých obrazovkách. Naya Riverová ztvárnila roli chladnokrevné a zlé roztleskávačky Santany Lopezové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám