Hlavní obsah

Herce Van Dykea, známého ze seriálu Diagnóza vražda, tahali z hořícího jaguaru

Novinky, rei
Los Angeles

Se štěstím a bez zranění vyvázl z autonehody 87letý americký herec Dick Van Dyke, známý v Česku jako hlavní hrdina krimiseriálu z 90. let Diagnóza vražda. Hereckou hvězdu museli vytahovat z jeho jaguaru, který začal za jízdy hořet.

Úvod seriálu Diagnóza vražda

 
Článek

Nehoda se udála na dálnici v Los Angeles, informoval server TMZ. Van Dyke si ani neuvědomil, že jeho luxusní vůz hoří, a už mu pomáhali z auta.

„Začalo to dělat rámus a já si nejdřív myslel, že jsem píchl. Potom to začalo kouřit a pak to shořelo na popel,“ popsal herec.

Foto: Profimedia.cz

Van Dykeův jaguar celý shořel.

Hořícího vozidla si všiml řidič míjejícího auta. U krajnice spatřil jaguar v plamenech a v něm jeho řidiče v předklonu. Van Dyke posléze upřesnil, že se snažil telefonovat. Potvrdil, že ho z auta vytáhli, ještě než vzplálo docela.

Foto: Profimedia.cz

Dick Van Dyke na snímku z roku 1998

„Někdo nade mnou držel ochrannou ruku,“ doplnil Van Dyke s tím, že kolem navíc v tu chvíli projížděli hasič, zdravotní sestra i policista, kteří zastavili a pomáhali.

Televizní herec Dick Van Dyke je v Česku znám především ze seriálu Diagnóza vražda, kde ztvárnil roli amatérského detektiva, doktora Marka Sloana. Zahrál si ale například také v muzikálech Mary Poppins a Chitty Chitty Bang Bang či ve filmu Noc v muzeu. V Americe ho proslavil především sitcom The Dick Van Dyke Show.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám