Hlavní obsah

Exploze ve striptýzovém klubu zranila 16 lidí ve Springfieldu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Springfield

Exploze ve striptýzovém klubu v centru Springfieldu na severovýchodě USA zranila v pátek nejméně 18 lidí, nikdo však nebyl zraněn vážně. Oběti na životech podle agentury AP hlášeny nejsou. Výbuch zdemoloval tři budovy a další desítky domů poškodil.

Foto: Profimedia.cz

Podle policie vypadala oblast výnuchu jako po raketovém útoku.

Článek

Exploze ve striptýzovém klubu v centru Springfieldu na severovýchodě USA zranila nejméně 18 lidí, nikdo však nebyl zraněn vážně. Oběti na životech podle agentury AP hlášeny nejsou. Výbuch zdemoloval dvě budovy.

Mezi zraněnými jsou i hasiči a zaměstnanci plynárenské společnosti, kteří vyšetřovali únik plynu, když ten po 17:00 tamního času (23:00 SEČ) explodoval.

Výbuch rozbil všechna okna v dosahu tří bloků. Tři budovy jsou zničeny natolik, že jsou neopravitelné. Záchranáři evakuovali šestiposchoďovou budovu, která hrozila zřícením.

Policejní seržant John Delaney řekl, že postižená lokalita vypadá jako po "raketovém útoku". Je podle něj "zázrak", že si výbuch nevyžádal žádné mrtvé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám