Hlavní obsah

Brazilec přiznal vraždy 42 lidí. Kvůli adrenalinu „lovil” hlavně bělošky

– Rio de Janeiro

Brazilská policie ve středu zatkla muže, který se přiznal, že v uplynulých deseti letech v Riu de Janeiru zabil 42 lidí. Sailson José das Graças byl zatčen krátce poté, co na předměstí ubodal ženu, uvedla televize Globo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Brazilec se přiznal k vraždám 42 lidíVideo: Reuters

 
Článek

Následně se přiznal, že zabil ještě 37 žen, tři muže a dvouletou holčičku. Policie to začala prověřovat a zatím potvrdila totožnost čtyř z nich.

Das Graças prohlásil, že své oběti sledoval několik měsíců, než udeřil. „Čekal jsem na příležitost dostat se k nim domů, abych mohl zabít,“ řekl.

Zadržený vypověděl, že zabíjení byl pro něj adrenalinový lov. Vybíral si hlavně bělošky, které škrtil. Tři muže prý zabil na objednávku.

Foto: Fabio Golcalves/Agencia O Dia, Reuters

Policisté vedou Sailsona Josého das Graças

Uvedl, že pokud ho někdy propustí z vězení, zabije znovu.

Policie se domnívá, že Das Graças je psychopat, který si užívá pozornosti sdělovacích prostředků. Jeho výpovědi je podle vyšetřovatelů potřeba řádně ověřit.

Podobný případ řeší brazilská policie od října také ve městě Goiania, kde se 26letý muž přiznal k nejméně 39 vraždám spáchaným během tří let. Pracovník ochranky se zaměřoval na bezdomovce, ženy a homosexuály. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám