Hlavní obsah

V Texasu zachránili čtyři podvyživené děti, dvě byly v kleci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fort Worth

Zvláštní případ řeší od úterý policisté v Texasu. Při zásahu v obci Rhome našli dvě podvyživené děti zavřené v kleci pro psa a další dvě v domě, které páchly močí a stolicí. Jejich rodiče čelí obvinění z ohrožení dětí. Uvedla to agentura AP.

BEZ KOMENTÁŘE: V domě v Texasu našli dvě děti zavřené v psím kotciVideo: KDFW, Novinky/AP

 
Článek

Šerif okresu Wise Lane Akin řekl, že jeho muži v úterý kolem sedmé ráno přijeli na místo kvůli hluku.

„Když moji zástupci mluvili s mužem a ženou, slyšeli děti z domu. Byla to jen stodola, ale zařízená jako byt,” popsal šerif, jak se podařilo děti najít.

V domě byli dva mladší chlapci ve věku jeden a tři roky. Další dvě děti – chlapec a děvče ve věku pět a čtyři roky – byly v kleci o velikosti metr krát metr vně domu.

Děti měly hlad a žízeň. „Ve stodole bylo hodně jídla, ale lednice i skříňky byly zamčené, takže si děti nemohly jídlo vzít,“ řekl Akin. Věc označil za nejhorší případ zneužívání dětí, jaký zažil.

Čtyřiadvacetiletí rodiče Andrew Jospeh Fabila a Paige Isabow Harkingsová byli obviněni ze čtyř případů ohrožení dětí, Harkingsová pak také z „násilného napadení”, přičemž zdroje neuvádějí proč.

Děti byly převezeny do dětské nemocnice ve Fort Worth.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám