Hlavní obsah

Muž střílel během výprodejů Black Friday, zranil dítě a mladíka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během výprodejů v rámci akce Black Friday v americké Alabamě střílel v pátek neznámý muž po dvou lidech, zranil osmnáctiletého mladíka a dvanáctiletou dívku. Policie zasáhla a zastřelila jednadvacetiletého mladíka. Server televize NBC informoval, že policie si podezřelého spletla a zastřelila někoho jiného, než kdo střílel a pravý útočník je stále na svobodě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Střelba v obchodním domě v Alabamě (záznam neobsahuje zvukovou stopu)Video: AP

 
Článek

Není jasné, zda muž u nákupního centra Riverchase Galleria ve městě Hoover střílel v souvislosti s výprodejem, nebo se s lidmi dostal do sporu kvůli něčemu jinému. V každém případě zahájil střelbu v davu lidí, kteří se chystali nakupovat.

Zasahující policisté na místě zastřelili jedenadvacetiletého muže. Policie mrtvého identifikovala jako Emanica Fitzgeralda Bradforda a ihned se pochlubila, že útočníka zlikvidovala.

V sobotu ale dle televize NBC uvedla, že se zřejmě spletla a policista střílel po muži, který držel střelnou zbraň kousek od místa, kde zmatky vypukly. Nebyl to prý ale ten, který předtím v davu střílel.

„Je nám líto, ale naše předchozí zpráva nebyla úplně přesná,” uvedla policie.

Zjistila to poté, co vyslechla několik svědků. Ti prý řekli, že mrtvý muž mohl být do hádky zapojen, zřejmě to ale nebyl střelec. Ten je stále na svobodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám