Hlavní obsah

Portugalka si chtěla udělat selfie na balkóně ve 27. patře. Zřítila se dolů

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmadvacetiletá Portugalka spadla v pátek z balkónu výškové budovy v Panamě, když si chtěla udělat selfie. Neštěstí natočil muž ze sousedního domu. Příčinu tragédie místní policie vyšetřuje, podle hasičů je možné, že za ztrátu rovnováhy mohl náhlý poryv větru.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sandra Manuela Da Costa Macedo přicestovala do Panamy z rodného Portugalska, aby zde mohla pracovat jako učitelka.

Neznámý muž její pád natočil, když se objevila na balkóně 27. podlaží budovy Luxor Tower. Usedla na zábradlí, zády obrácená k prázdnotě pod sebou. V ruce měla selfie tyč a na ní připevněný telefon. Její pohyby vypadají na záběrech jistě. Pak ale najednou zabalancuje a zvrátí se dozadu. Poslední sekundy záběru zachycují nešťastnici, která je podle serveru Daily Mail matkou dvou malých dětí, jak se řítí směrem dolů.

Podle serveru na ženu volali stavební dělníci ze sousední budovy, aby ze zábradlí slezla, ovšem vzhledem k silnému větru je možné, že je vůbec neslyšela.

Panamští hasiči brzy poté vydali varování ve znění: „Neriskujte své životy kvůli selfíčkům. Je mnohem rozumnější ztratit minutu v životě, než život v minutě.”

Reklama

Výběr článků

Načítám