Hlavní obsah

Airbusu začal ve vzduchu hořet motor, stroj nouzově přistál v Atlantě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Drama zažilo 274 cestujících americké společnosti Delta Airlines na palubě stroje Airbus A330, který měl namířeno z Atlanty do Londýna. Zhruba 30 minut po vzletu začal z motoru vycházet hustý kouř. Letoun se vrátil a nouzově přistál na letišti Hartsfield-Jackson v Atlantě. Nikdo z cestujících ani 14 členů posádky stroje nebyl zraněn, napsal server listu Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hořící motor airbusu na letišti v AtlantěVideo: Reuters

 
Článek

Některým cestujícím se podařilo dramatické scény s kouřícím motorem a hasičské jednotky natočit. Příčiny požáru motoru zatím nejsou jasné. „Stroj společnosti Delta Airlines na trase Atlanta-Londýn se musel ve středu vrátit na letiště Hartsfield-Jackson kvůli problému s druhým motorem,“ uvedly aerolinky. Příčinu poruchy by mělo odhalit vyšetřování.

Foto: Social Media, Reuters

Letadlu Airbus A330 začal po vzletu hořet druhý motor

„Letadlo přistálo bez problémů. Cestující přestoupili do náhradního spoje. Bezpečnost našich zákazníků a posádky je naší nejvyšší prioritou. Všem cestujícím se za komplikace omlouváme,“ uvedla společnost v prohlášení.

Foto: Social Media, Reuters

Kouř z hořícího motoru

Porucha Airbusu A330 letecké společnosti Delta Airlines přišla den poté, co Boeing 737 aerolinek Southwest musel nouzově přistát ve Filadelfii, když se mu roztrhl jeden z motorů a měl poškozený trup a jedno okénko. Tato nehoda si vyžádala jednu oběť. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám