Hlavní obsah

Otec v USA si vzal dceru a má s ní dítě. Za incest jim hrozí deset let

Knightdale

V USA zatkli 42letého Stevena Pladla z Knightdalu v Severní Karolíně a jeho dvacetiletou dceru Katii kvůli incestu. Loni v září se jim narodil chlapec, uvedla stanice Fox News. Pokud budou uznáni vinnými, hrozí jim trest až deseti let vězení.

Foto: Wake County Sheriff´s Office

Katie Pladlová a její otec Steven Pladl

Článek

Pár byl zadržen 27. ledna na základě zatykače vydaného ve Virginii, kde podle úřadů incestní vztah začal.

Případ má velmi složité pozadí. Pladl dal Katii ještě jako nemluvně k adopci. Když dospěla, pokusila se otce vyhledat přes sociální sítě, což se jí povedlo. V roce 2016 se k rodině přistěhovala. V té době žil Pladl u Richmondu se svou ženou, Katiinou matkou, a dalšími dvěma dětmi, které jsou Katiinými sestrami.

V listopadu 2016 úřady schválily rozluku manželství a Pladlova žena se odstěhovala. V té době už prý Pladl spával na zemi v pokoji u dcery. V březnu podala manželka žádost o rozvod a v červnu ho dosáhla. Když si loni v květnu pročítala deník jednoho ze svých potomků, zjistila, že Katie je těhotná.

Pladl a Katie se pak podle sdělení jeho bývalé manželky vzali v Marylandu a pak se přestěhovali do Severní Karolíny. Katie zveřejnila na sociálních sítích fotografii se srdíčkem s datem 20. července, na které se oba líbají. Uvedla, že jde o lásku.

Podle úřadů Pladl řekl zbylým dvěma dětem, že Katie je jejich macecha.

Zatykač byl na dvojici vydán v listopadu.

Pladl byl propuštěn po složení kauce ve výši miliónu dolarů. Katie ale zatím zůstává ve vazbě, i když může být propuštěna po složení stejně vysoké částky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám