Hlavní obsah

Řidič vjel v Riu na pláž, zabil kojence a další lidi zranil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rio de Janiero

Malé dítě zemřelo v noci na pátek při nehodě v brazilském Rio de Janeiru, při níž sjel řidič se svým autem ze silnice na pláž Copacabana. Dalších patnáct lidí bylo zraněno. Řidič vozu dostal epileptický záchvat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič dostal epileptický záchvat a vjel do lidí na pláži CopacabanaVideo: Reuters

 
Článek

Hyundai i30 se za tmy v 20.45 místního času (23.45 SEČ) přehnal přes cyklostezku a skončil na plážové promenádě, kde srážel lidi a u venkovní kavárny smetl stolky a židle, uvedli svědci pro list Globo.

Foto: Silvia Izquierdo, ČTK/AP

Brazilští hasiči odvážejí jednoho ze zraněných z pláže Copacabana,

Obětí je devítiměsíční kojenec. Mezi zraněnými jsou i další dvě děti a matka mrtvého kojence. Jedna zraněná žena je v kritickém stavu – utrpěla poranění hlavy. Zraněni byli i dva Australané, uvedl list Daily Mail.

Foto: Reuters

Auto skončilo na pláži

Policie potvrdila AFP, že šlo o nehodu, a ne o teroristický útok. Jednačtyřicetiletý řidič Antonio de Almeida Anaquim, který byl zadržen, dostal epileptický záchvat. V jeho zdemolovaném voze byly nalezeny léky proti epilepsii.

Foto: Silvia Izquierdo, ČTK/AP

Hasiči u zraněných na pláži Copacabana v Riu de Janiero

List Globo uvedl, že řidič neměl platný řidičský průkaz a za pět let dostal patnáct pokut.

Foto: Reuters

Auto srazilo lidi na pláží Copacabana

Policejní plukovník uvedl, že v době příjezdu se dav na řidiče vrhl a bil ho. „Dostali jsme se tam včas, abychom zabránili jeho lynčování,“ řekl.

Reklama

Výběr článků

Načítám