Hlavní obsah

Mladou Američanku roztrhali vlastní psi

Richmond

Policie v americkém státě Virginia zveřejnila podrobnosti k úmrtí 22leté Bethany Stephensové, která zemřela minulý pátek na vycházce se svými dvěma psy. Pitva prokázala, že pitbulové svou mladou majitelku roztrhali.

Foto: nydailynews.com

Bethany Stephensová

Článek

Zvířata našel v lese asi 50 kilometrů od hlavního města Richmondu otec Stephensové, který se ji vydal hledat, když se nevrátila domů. Policisté, které přivolal, měli v první chvíli pocit, že psi brání zvířecí pozůstatky. „Zakusovali se do hrudního koše,“ vylíčil šerif okresu Goochland Jim Agnew.

K úmrtí Stephensové dodal: „První traumatické zranění měla na krku a obličeji. Zdá se, že byla sražena k zemi, ztratila vědomí a psi ji pak roztrhali. Slečna Stephensová měla ošklivá zranění a bylo zřejmé, že už je nějakou dobu po smrti,“ pokračoval šerif. Poznamenal ještě, že její oblečení leželo potrhané všude kolem.

Šerif nejprve nechtěl tyto podrobnosti zveřejňovat s ohledem na pozůstalé. Okolo smrti mladé ženy se však záhy vyrojily fámy a spekulace a úřady cítily potřebu je jasně vyvrátit. Pitva také vyloučila, že by Stephensovou napadlo větší zvíře jako medvěd či vlk.

Psi ovšem dohromady vážili víc než jejich mladá majitelka – každý z nich okolo 45 kilogramů. Přátelé vypověděli, že Stephensová oba vychovávala od jejich štěněcího věku.

Policie nechala oba pitbuly utratit.

Reklama

Výběr článků

Načítám