Hlavní obsah

Hosté se neměli k odchodu, tak na ně začala střílet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tallahassee

Floridská policie obvinila dvaatřicetiletou ženu, která ve svém domě v Panama City vytáhla na své hosty zbraň a začala střílet. Údajně ji naštvalo to, že se neměli k odchodu a byli hluční.

Článek

Incident se udál v noci na pondělí. Alanu Annette Savellovou navštívila hodinu po půlnoci dvojice známých. Když se ale muž a žena pustili do pití a začali být hluční, nevydržela to a vytáhla pušku ráže .22 a začala střílet.

Hosté už se mezitím spěšně poroučeli ven, přesto kulka zasáhla ženu do nohy. Při dalším výstřelu ovšem trefila i vlastního přítele. Oběti skončily v nemocnici a střelkyně ve vazbě. Nyní čelí obvinění z těžkého ublížení na zdraví, uvedly místní sdělovací prostředky.

Alana Savellová

Přítel Savellové podle kanceláře okresního šerifa údajně sám útočnici instruoval, že když hosté po třech upozorněních neodejdou, má vytáhnout zbraň a vystřelit do země, aby je varovala. Pokud to nebude mít efekt, má střílet do nohou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám