Hlavní obsah

Střelec zabil tři mladé lidi na večírku v americkém Seattlu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seattle

Tři lidi zabil a čtvrtého člověka zranil střelec, který v sobotu nad ránem začal pálit do skupiny mladých lidí v domě na předměstí západoamerického Seattlu. Policie zadržela podezřelého muže po několika hodinách na místě vzdáleném téměř 200 kilometrů. Motiv činu zatím vyšetřovatelé neznají, uvedla agentura AP. Jedna ze svědkyň uvedla, že se střelec nedávno rozešel s dívkou přítomnou na večírku.

Foto: Lee Celano, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Dosud neidentifikovaný muž začal střílet v jednom z domů v pobřežním městě Mukilteo severně od Seattlu, kde se v noci na dnešek sešly téměř dvě desítky mladých lidí.

"Byla tam spousta mladých lidí, kteří viděli a slyšeli věci, které by nikdy nikdo neměl prožít," řekla starostka Mukiltea Jennifer Gregersonová, která označila krveprolití za velkou tragédii pro celé město.

Policie státu Washington dopadla podezřelého muže, když ujížděl po dálnici směrem na jih. Nyní je ve vazbě.

Babička osmnáctileté Alexis Gemmerové AP řekla, že její vnučka byla na večírku se spolužáky ze střední školy a před střelcem se schovala ve skříni. Pachatelem byl podle ní mladík, který se nedávno rozešel s jednou z přítomných dívek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám