Hlavní obsah

Zpěvák oceňované kapely jde před soud, měl si objednat vraždu manželky

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Diego

Zpěváka americké metalové skupiny As I Lay Dying Tima Lambesise čeká soud kvůli obvinění, že si objednal vraždu své manželky. Lambesis měl zaplatit tisíc dolarů (zhruba 19 tisíc korun) policistovi v utajení, který se vydával za nájemného vraha.

Foto: ČTK/AP

Timothy Lambesis

Článek

Dvaatřicetiletý zpěvák, který je po složení kauce dvou miliónů dolarů (38 miliónů korun) stíhán na svobodě, tvrdí, že je nevinný. První stání ho čeká ke konci října, rozhodl nyní soud v kalifornském městě Vista.

Policie Lambesise zatkla v květnu poté, co dostala zprávu, že se zpěvák v posilovně ptal cvičitele, jestli by mu nepomohl zbavit se ženy, s níž se od září předchozího roku rozváděl.

Lambesis zatím musí nosit zařízení sledující jeho pohyb a má také zakázáno stýkat se s manželkou Meggan a třemi dětmi, které spolu adoptovali v Etiopii.

V případě odsouzení mu hrozí až devět let vězení.

As I Lay Dying - Electric Eye

Skupina As I Lay Dying odvodila svůj název od románu Williama Faulknera Když jsem umírala. Vydala šest alb, jichž prodala víc než milión kusů, a je nositelkou prestižní ceny Grammy. Také singl z jejich posledního, loňského alba byl nominován na Grammy.

Kvůli potížím zpěváka Lambesise byla kapela nucena zrušit naplánované turné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám