Hlavní obsah

Podezřelé z vraždy dítěte donutili vypít smrtící koktejl kokainu, viagry a alkoholu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sao Paulo

Dvojici mužů, kteří se údajně podíleli na vraždě pětiletého syna bolivijských imigrantů, kdosi otrávil ve vazební věznici v brazilském Sao Paulu. Mrtvá těla obou mužů nalezla v pátek vězeňská služba, informoval brazilský server globo.com.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Loupež spáchala v červnu čtveřice mužů ve čtvrti, v níž žijí stovky bolivijských imigrantů. Během činu se jim podle svědků nelíbilo, že pětiletý chlapec, kterého matka držela v náručí, křičí. Proto jej jeden z mužů zastřelil. Dvojici podezřelých zadržela policie den po činu, další dva jsou stále na útěku.

Obvinění muži čekali ve vazební věznici na soud, po čtyřech dnech pobytu v nápravném zařízení se ovšem podle úřadů stali oběťmi otravy. Úřední zdroj citovaný televizí G1 uvedl, že vězni byli donuceni pozřít kombinaci kokainu, viagry a alkoholu v dávce, která měla téměř okamžité smrtelné účinky.

Vedení vazební věznice je umístilo do společné cely s dalšími vězni, neboť prý nepředpokládalo, že by mužům obviněným z vraždy dítěte hrozilo nebezpečí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám