Hlavní obsah

Vrah, který znetvořil modelku k nepoznání, se oběsil v motelu

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vancouver

Kanadská policie našla v motelu oběšenou hvězdu reality show Ryana Alexandera Jenkinse hledaného kvůli brutální vraždě jeho bývalé ženy a modelky. Jenkinsovu oběť policisté identifikovali jen díky výrobnímu číslu jejích prsních implantátů.

Článek

Rozčtvrcené tělo modelky Jasmine Fioreové, která v minulosti pózovala i pro Playboy, bylo nacpáno v kufru objeveném minulý týden v popelnici v kalifornském Buena Parku. Tělo osmadvacetileté ženy mělo odstraněné prsty i zuby a úřady ji poznaly až podle výrobního čísla silikonů. [celá zpráva]

Britská stanice SkyNews uvedla, že se Jenkins, hvězda soutěže stanice VH1 Megan Wants A Millionaire, která měla premiéru v březnu, pravděpodobně zabil sám. Jeho tělo nalezli v motelovém pokoji v městě Hope východně od Vancouveru. Policisté zatím odmítají prozradit podrobnosti z průběhu vyšetřování. VH1 oznámila, že pozastavuje další vysílání pořadu.

Jenkins v soutěži po boku dalších 16 mužů usiloval o přízeň jiné modelky Playboye Megan Hausermanové, která hledala bohatého partnera. Média jeho jmění odhadla na zhruba 45 miliónů korun.

Jenkins a Fioreová se vzali letos v Las Vegas, ale sňatek byl záhy anulován. Modelka původně žila v Las Vegas, nedávno se však přestěhovala do Los Angeles.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám