Hlavní obsah

VIDEO: Podle pitvy zemřel Travoltův syn na záchvat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BAHAMY

Tělo šestnáctiletého syna hollywoodského herce Johna Travolty nenese podle pitvy žádné stopy po nárazu hlavy a jeho smrt tak zapříčinil záchvat, jak uvádí úmrtní list. Informovala o tom v úterý agentura AP s odvoláním na zástupce pohřební služby.

Článek

Jett Travolta trpěl od časného dětství srdeční chorobou zvanou mukokutánní uzlinový syndrom nebo také Kawasakiho nemoc, kterou rodiče spojovali s jeho vývojovým postižením. Nemoc se projevovala častými záchvaty a jednomu z nich chlapec v pátek podlehl.

Sanitka přivezla Jetta do freeportské nemocnice v pátek v noci poté, co byl nalezen v bezvědomí v koupelně víkendového sídla Travoltových na ostrově Grand Bahamas. Lékaři v nemocnici už jen konstatovali smrt. Pitva nepotvrdila původní dohady, podle kterých Jett zemřel, když se při záchvatu udeřil v koupelně do hlavy.

Podle rodinného právníka Michaela Ossiho přišlo chlapcovo úmrtí absolutně nečekaně. Pro Johna Travoltu a jeho manželku, Jettovu matku Kelly Prestonovou to byl nejhorší den jejich života, dodal.

Ostatky těla Jetta Travolty byly v pondělí zpopelněny a jeho rodiče dnes plánují návrat na Floridu, kde bude zřejmě ve středu uspořádán pohřeb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám