Hlavní obsah

Mladou Mexičanku i s dítětem rozsekaly příbuzné kvůli čarodějnictví

Novinky, ČTK, aš, News.com.au

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MEXIKO

Tři příbuzné brutálně zavraždily 17letou Mexičanku a její tříměsíční dítě. Nejprve ji uškrtily, pak ji rozsekaly na kusy nakonec ostatky spálily. Po zadržení se k činu přiznaly. Zdůvodnily jej tím, že se své neteře bály, protože podle nich prováděla čarodějnické praktiky. Mexická policie o činu informovala v úterý.

Článek

Brutální čin byl spáchán v odlehlé oblasti státu Hidalgo, v horách v oblasti Pachuca u města Coyuya, kde žijí potomci původních indiánských obyvatel.

Mluvčí policie Norberto Múňoz uvedl, že zbytky obětí byly nalezeny v popelu v peci. Podle něj na ostatcích obětí byly patrné "stopy, že byly uškrceny, rozčtvrceny a spáleny.“

Policie zadržela tři ženy, které obvinila z dvojnásobné vraždy. Mezi trojicí žen jsou dvě švagrové oběti. "Při zatčení ženy přiznaly, že spáchaly zločin a odůvodnily ho podezřením z čarodějnických praktik," uvedl policejní mluvčí Múňoz.

Švagrové uvedly, že mrtvá prováděla čarodějnické rituály, jimiž chtěla uškodit své tchýni.

I indiánští obyvatelé většinou vyznávají křesťanství, které do Mexika přinesli Španělé. Uctívají především panenku Marii guadalupskou.

Reklama

Výběr článků

Načítám