Hlavní obsah

Postrach nočního Říma už dojezdil

Novinky, Jaroslav Zbožínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Italská policie zatkla 22letého silničního piráta, který se v nočním Římě pravidelně oddával nelegálním automobilovým závodům a ohrožoval své okolí. S majiteli vysoce výkonných aut, například Ferrari či Porsche, uzavíral sázky, že on sám bude se svým vozem značky Subaru Impreza rychlejší, což se osloveným zdálo být vždy krajně nepravděpodobné.

Článek

Neměli tušení, že se pod kapotou dobrodruhova auta skrývá motor o výkonu 500 koňských sil."Plán byl jednoduchý. Vždy jsem se k nim přiblížil a začal je popichovat....a devět z deseti hlupáků mi naletělo," řekl listu La Repubblica mladík, jenž si podle jedné hbité ryby nechal říkat Er Murena.

Hra o velké peníze

S oběťmi svých adrenalinových radovánek se sázel až o pět tisíc eur (156 tisíc Kč) a někteří dokonce vsadili rovnou svá auta. "Dostal jsem je všechny, za tři roky jsem ani jednou neprohrál," dodal.

Nebezpečný jezdec nyní čelí obvinění nejen za závažné dopravní delikty, ale i za ujetí z místa nehody, neposkytnutí pomoci ohrožené osobě a ublížení na zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám