Hlavní obsah

Kuvajťan ztrestal neposlušnou ženu - otrávil 8 dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KUVAJT CITY

Kuvajtský otec (37) otrávil osm dětí, pět z nich útok nepřežilo. Reagoval tak na skutečnost, že se jeho manželka bez svolení zúčastnila svatby. Tragický důsledek rodinné pře popsala v pátek tamní média.

Článek

Moaiyed al-Saedi podle policie dětem v noci ze středy na čtvrtek přichystal smrtící nápoj, který vypil spolu s nimi. Podle médií jim podal  džus s pesticidy.

Pět dětí se lékařům zachránit nepodařilo - dvě další zůstávají v nemocnici v kritickém stavu. O svůj život tam bojuje i jejich otec. Naopak do domácího léčení byla propuštěna dvanáctiletá dívka - ta smrtící směs vyzvracela.  

Na případ policii upozornila matka, která se vrátila urychleně domů. Vyděsila ji totiž SMS zpráva od manžela, jež zněla: "Zabil jsem děti". Poté, co dorazila domů, stačila zavolat ještě záchrannou službu, posléze se nervově zhroutila.

Událost se odehrála ve městě al-Džahrá, zhruba 32 kilometrů od metropole Kuvajt City. Tamní média dnes napsala, že muž vyvražděním rodiny nepřiměřeně reagoval na rozepři s manželkou. Žena bez jeho souhlasu odešla ve středu v noci na svatební veselici své známé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám