Hlavní obsah

Nechtěl si vzít indickou přítelkyni, tak ho znásilnila a uřízla mu penis

– Dilí

Tragicky skončil čtyřletý vztah třiadvacetileté Indky s o 12 let starším mužem, který si ji odmítl vzít. Dívka jej nejprve přinutila k souloži, načež mu uřízla penis kuchyňským nožem. O brutální pomstě informoval server listu Times of India.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Dívka muže nejprve přinutila k souloži, načež mu uřízla penis kuchyňským nožem. (ilustrační snímek)

Článek

Poté, co se pětatřicetiletý Ravi dozvěděl, že jeho rodina vztah s dívkou neschvaluje, oznámil přítelkyni, že se s ní nikdy neožení.

Postižený muž policii sdělil, že ho přítelkyně dostrkala do koupelny, strhala z něj oblečení, načež jej přinutila k sexu. Vyhrožovala mu, že pokud se nepodvolí, ponese hrozivé následky, uvedla policie.

Muž skončil v péči lékařů 

Pak údajně vzala kuchyňský nůž a připravila jej o jeho mužství. Krátce poté skončil muž v péči lékařů.

Bratr dívky i její švagrová byli po celou dobu incidentu doma a byli svědky toho, jak svého přítele svléká a strká do koupelny, uvedl server Times of India.

Případem se nyní zabývá tamní policie. Po dívce bylo vyhlášeno pátrání, neboť před ochránci zákona už od poloviny tohoto týdne utíká.

Reklama

Související témata:

Související články

Těhotná desetiletá Indka smí na potrat

Komise lékařů v severoindickém státě Harijána povolila interrupci desetileté holčičce, která měla otěhotnět po znásilnění otčímem. V úterý o tom informoval...

Výběr článků

Načítám