Hlavní obsah

Indický „Doktor Smrt” se přiznal k vraždě šesti lidí

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wai

Indický lékař Santosh Pol přezdívaný Doktor Smrt se přiznal, že zavraždil nejméně šest lidí a jejich těla zakopal do země na svém statku. V pondělí o tom informovala policie západoindického státu Maháráštra.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie exhumovala na lékařově pozemku těla jeho obětíVideo: Reuters

 
Článek

Policisté dvaačtyřicetiletého muže zadrželi minulý týden v souvislosti se zmizením o sedm let starší zdravotnice. Během vyšetřování se lékař přiznal nejen k její vraždě, ale i k dalším pěti, které spáchal v letech 2003 až 2016, napsal server listu India Today.

Svým obětem, mezi kterými bylo pět žen, podával smrtelné dávky léků. Pět těl pohřbil na svém pozemku nedaleko městečka Wai, jen mužskou oběť hodil do místního zásobníku vody.  Motivem jeho činů byl podle policie sexuální chtíč a obohacení se.

Jak uvedl policejní komisař Sandeep Patil, lékař zůstane do 19. srpna ve vazbě. Již dříve byla zadržena také Polova asistentka Jyoti Mandrová, se kterou měl údajně poměr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám