Hlavní obsah

Matka se shledala s dítětem, které jí zlodějka vyřízla z břicha

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manaus

Happyendem nakonec skončil příběh dvaadvacetileté Brazilky Odety Barretové, která přišla o své nenarozené dítě. V 37. týdnu těhotenství ji v Manausu napadla její o rok mladší známá Daiana dos Santosová a žiletkou jí plod z břicha vyřízla. Po 15 dnech se matka šťastně se svým potomkem shledala, informoval tento týden server dailymail.co.uk.

Brazilka vyřízla žiletkou těhotné ženě z břicha dítě

 
Článek

Jedenadvacetiletá Santosová před třemi týdny pozvala těhotnou k sobě domů s tím, že má pro ni dětské oblečky. Jakmile žena v devátém měsíci těhotenství vstoupila dovnitř, majitelka bytu ji omráčila dřevěnou deskou. Poté jí žiletkou rozpárala břicho a vyndala dítě. I s ním vyšla ven na ulici a tvrdila, že je její.

Šokovaní sousedi nalezli u ní doma Barretovou v tratolišti krve. Okamžitě zavolali záchranáře. Díky rychlé akci byla zlodějka dopadena a matka i s dítětem skončily v nemocnici, kde strávily 15 dnů na jednotce intenzivní péče. Nyní už jsou doma.

Zlodějka trpěla, že není těhotná

Podle policie byla Santosová zoufalá. Lékaři jí 27. září oznámili, že není těhotná, jak si myslela, ale že za zvětšené břicho může myom. Se svou obětí se setkala na klinice.

„Když jí to doktoři sdělili, začala být hysterická, chtěla dítě za každou cenu. Bála se, že ji opustí manžel, když zjistí, že není těhotná,“ uvedl pro brazilský server R7 policejní šéf Adriano Feliz.

Santosová je držena v izolaci v manauské ženské věznici. Čelí obvinění z pokusu o vraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám