Hlavní obsah

Rodiče zavřeli dítě do pračky, vtip se změnil v boj o život

Novinky, Michaela Cmíralová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodiče malého dítěte si zažili krušné chvíle, když svoji ratolest zavřeli do pračky ve veřejné prádelně. To, co měl být zprvu jen nevinný vtip, se zvrhlo v boj o život vlastního dítěte. Pračka se totiž i s dítětem uvnitř spustila a dveře se nedaly otevřít. Celou událost zaznamenala kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Boj rodičů o život dítěte uvězněného v pračce

 
Článek

Začátek videa je poklidný. Manželé i s malým dítětem třídí prádlo ve veřejné prádelně. Pak ale otce napadne, že dítě trochu vystraší a strčí ho přímo do bubnu jedné z praček. Jakmile však zavře dveře, pračka se automaticky zamkne a spustí.

Neuvážený vtip, možná inspirovaný značkou s nápisem „junior wash $2.95“, neboli „dětské praní 59 Kč“, se mění v děsuplný zážitek. Oba vyděšení rodiče se snaží pračku otevřít. Na videozáznamu z prádelny je vidět, jak vší silou tahají za držadlo u dveří, to ale nepovolí, uvedl Daily Mail.

Cedule s nápisem „junior wash $2.95“ neboli „dětské praní 59kč.“

Otec odbíhá pro pomoc. Matka ještě chvíli zkouší pračku otevřít, ale marně. Chvíli na to odbíhá uvědomit obsluhu prádelny i ona. Během několika málo vteřin se oba rodiče vrací i s duchapřítomným mužem, který se pokusí pračku odpojit.

Všichni tři střídavě tahají za držadlo dvířek, než se jim konečně podaří pračku otevřít a malé dítě z ní vysvobodit. Celý boj trval rodičům něco málo přes jednu minutu. Podle vyjádření serveru je dítě v pořádku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám