Hlavní obsah

Na velkolepé party byla zvolena nová Miss Agro

Novinky, Martin Singr, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká zemědělská univerzita se může chlubit nejen dobrými výsledky svých studentů a studentek, ale i potenciálem jiného charakteru. Za účasti dvanácti tisíc návštěvníků byla minulý týden během studentské party proložené několika koncerty zvolena nová Miss Agro. Stala se jí Tereza Kučerová z Provozně ekonomické fakulty ČZU.

Článek

Porota se s diváky neshodla, takže titul Miss Sympatie připadl jiné dívce, nicméně o to více nakonec bylo oceněných. Akce, která začala už v odpoledních hodinách, se uskutečnila v areálu Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU. Kromě krásných dívek vystoupili známé kapely, vydařilo se i počasí a tak naprostá většina návštěvníků odcházela domů spokojena.

V loňském roce navštívilo i přes proměnlivé počasí soutěž Miss Agro dle odhadů osm až deset tisíc nadšených diváků, letos se počet opět zvýšil a dle slov organizátorů se pod pódiem sešlo zhruba dvanáct tisíc nejen studentů ČZU. Jelikož byl vstup zdarma, není možné určit přesné číslo.

Poprvé i na internetu

Na letošní ročník bylo připraveno několik novinek, kromě Havana Baru s povděkem kvitovali také LED obrazovku, díky níž mohli soutěž sledovat. A soutěž mohli sledovat i ti, kteří se nemohli dostavit osobně. Letos premiérově byl totiž také live přenos na internet formou streamovaného videa na internetových stránkách soutěže.

Miss Sympatie se ve večerních hodinách dle názoru hlasujících diváků a návštěvníků webu www.missagro.cz stala studentka Provozně ekonomické fakulty (PEF) na ČZU Lucka Kuczerová. Také první vicemiss Michaela Baierová studuje na PEF. Druhou vicemiss se stala Paulina Nakashole, studentka Institutu tropů a subtropů ČZU z exotické Namíbie. Novou Miss Agro zvolila porota Terezu Kučerovou, do třetice studentku PEF.

Jelikož byla akce skutečně velkolepá, byl po jejím skončení problém vejít se do linkových nočních spojů a tak mnozí návštěvníci zvolili radši služby taxíkářů či se prošli pěšky. Alespoň měli možnost probrat bohaté dojmy z povedené akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám