Hlavní obsah

EXPOLINGUA Praha 2009

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ve dnech 6. a 7. listopadu proběhne v Národním domě na Vinohradech již 19. mezinárodní veletrh jazyků, vzdělávání a kultury EXPOLINGUA Praha. Tento tuzemský veletrh specializovaný na cizí jazyky a vzdělávání je zaměřený zejména na zájemce o nové trendy v jazykovém vzdělávání a o studium či práci v zahraničí.

Článek

Letošního ročníku veletrhu se zúčastní vystavovatelé z 20 zemí světa. Chybět mezi nimi nebudou české a zahraniční univerzity, vysoké a jazykové školy, kulturní a vzdělávací instituce, agentury zajišťující práci i studium v zahraničí, velvyslanectví, vydavatelství a nakladatelství.

Na návštěvníky čeká mimo jiné 75 lekcí českých a zahraničních odborníků, kteří jim podají informace o studiu a práci v zahraničí, jazykových zkouškách, zahraničních stážích a stipendiích, profesi překladatele v EU, novinkách v jazykovém vzdělávání a mnoha dalších tématech. V rámci doprovodného programu jsou připraveny například přednášky a semináře zdarma. Chybět nebude třeba také soutěž, ve které lze vyhrát jazykové kurzy a pobyty, knihy, předplatné časopisů a další ceny.

Hlavním jazykem veletrhu bude portugalština. S nabídkou možností studia portugalštiny v Česku i zahraničí přítomné seznámí zástupci vzdělávacích institucí z portugalsky mluvících zemí. K vidění budou také ukázky a workshop samby Batucady.

Mezinárodní veletrh EXPOLINGUA Praha nabízí již dvě desetiletí vystavovatelům možnost prezentace produktů a služeb z oblasti studia cizích jazyků, vzdělávání a specifik jednotlivých kulturních prostředí. Návštěvníci získávají informace o jazykové výuce, studiu a práci v zahraničí, cizojazyčných publikacích a jazykových učebnicích, e-learningu a dalších produktech a službách spojených se vzděláváním. Více informací o veletrhu naleznete na stránkách www.expolingua.com.

Reklama

Výběr článků

Načítám