Hlavní obsah

Slevy na ISIC kartu můžete využít i on-line

Novinky, bob, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

v loňském roce opět stoupl počet držitelů ISIC karet. Česká republika údajně patří mezi státy s největším počtem vystavených karet na počet studentů. Většina studentů využívá ISIC jako možnost získat slevu při nákupech, nyní karta získává další zajímavé využití.

Článek

Studenti, držitelé ISIC karet, mají nyní možnost využívat slev, které lze prostřednictvím karty získat, také on-line. Každý, kdo má ISIC kartu, může využívat nový portál www.chytrepalice.cz a on-line zde objednávat z dostupné nabídky.

Nabídka se týká například vstupenek na hudební festivaly, cestovního pojištění, počítačů, módy a dalších produktů. K využívání této služby stačí mít platnou kartu. Díky unikátnímu kódu na kartě server dokáže ověřit statut studenta a zpřístupnit využití on-line objednávkového systému.

ISIC karta

23 vysokých a 90 středních škol vydává čipovou ISIC kartu jako oficiální průkaz studenta. ISIC karta je mezinárodně akceptovaným průkazem.

ISIC současně zprostředkovává přes 1600 studentských slev v ČR a více než 40 000 dalších benefitů v zahraničí. Většinou se jedná o výhody v oblasti kultury, dopravy, ubytování, nákupů atd.

Zprostředkovatel ISIC karet také v Praze v Letenské ulici otevřel nový ISIC Point. Zde mohou studenti získat to, co by si chtěli se slevou pořídit formou běžného nákupu v kamenném obchodě. Studenti, kteří mají na ISIC kartu nárok a doposud ji nemají, si  zde mohou pořídit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám