Hlavní obsah

Nadace O2 podpoří znevýhodněné děti a mládež

Novinky, Helena Odstrčilová, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nadace O2 vyhlásila již 8. ročník programu Regionálních grantů, ve kterém rozdělí deset miliónů korun mezi nestátní neziskové organizace podporující děti a mládež z celé České republiky. V každém z osmi regionů budou částkou 1,25 miliónu korun podpořeny ty nejkvalitnější projekty.

Článek

Své žádosti o grant mohou nestátní neziskové organizace zasílat do 4. května. Projekty budou v jednotlivých regionálních centrech posuzovat místní komise složené z odborníků na problematiku dětí a mládeže a neziskového sektoru, zaměstnanců společnosti Telefónica O2 a zástupců médií. Vítězné projekty budou vyhlášeny v září 2009.

Již tradičně grantové řízení vyvrcholí udělením Ceny Nadace O2 ve výši jednoho miliónu korun. Na tuto hlavní cenu nominují ze všech došlých žádostí o grant regionální rady jeden až dva projekty z každého regionu. Vítěze následně zvolí správní rada Nadace. Smyslem tohoto ocenění je vyjádřit poděkování nestátní neziskové organizaci za její odvahu měnit zavedené zvyklosti a za snahu iniciovat celospolečenské změny.

Více informací o programu Regionálních grantů naleznete na stránkách Nadace 02 (www.nadaceo2.cz).

Více informací o programu Regionálních grantů naleznete na stránkách Nadace 02 (www.nadaceo2.cz).

Nadace O2 je firemní nadace společnosti Telefónica O2 Czech Republic. Dlouhodobým, promyšleným a systematickým dárcovstvím zdůrazňuje vstřícný postoj k našemu okolí a přijímání spoluzodpovědnosti za stav a vývoj společnosti. Hlavním posláním Nadace O2 je podpora projektů, které přispívají ke zlepšování duševního i tělesného rozvoje dětí a mládeže. Nadace O2 dále přispívá k rozvoji a ochraně prostředí a komunit, ve kterých žijeme.

Reklama

Výběr článků

Načítám