Hlavní obsah

Hlasujte pro Miss Academia, zbývá již jen pár dní

Novinky, Martin Singr, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZLÍN

Internetové hlasování o vítězce titulu MISS ACADEMIA ČR 2008 ON-LINE se chýlí ke konci. Do pondělí bude bojovat o přízeň deset finalistek letošního ročníku. Připraveny jsou ceny nejen pro dívky, ale také pro hlasující.

Článek

Finálové večery mají tradičně své téma, které je každý rok nové a nabídne tak vždy poněkud odlišný druh zábavy. Letošním tématem je Hollywood a diváci se tak mohou těšit na chvíle plné třpytu, glancu a hvězd.

„Nejde pouze o červený koberec a promenádu bezduchých těl. Hollywood v našem podání bude mít jiskru a šarm, stejně jako všechny dívky, které uvidíte na pódiu,“ uvedla jedna z manažerek projektu Zuzana Belková.

Téma americké továrny na sny se promítne do veškerých prvků, které budou soutěž provázet a to ať již půjde o plakáty, pozvánky, scénu, šaty i scénář. „S touto tématikou se dá velmi dobře pracovat a tak věříme, že i letos nezklameme,“ dodala na závěr Belková.

Od 15. dubna jsou v pokladně Městského divadla Zlín v předprodeji lístky na finálový večer soutěže, který se uskuteční 30. dubna v Městském divadle Zlín. Pro studenty činí zvýhodněné vstupné 110,- Kč, pro ostatní 170,- Kč. Předprodej je připraven také v obou menzách Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, a to již od středy 23. dubna od 11 hodin.

Soutěž pořádají studenti

MISS ACADEMIA ČR je soutěž pořádaná studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pro všechny studentky prezenční formy studia na vysoké nebo vyšší odborné škole v České republice. Dle organizátorů nezáleží na věku, stavu, národnosti a už vůbec ne na tom, kolik centimetrů měří v pase. Věříme totiž, že krása není slovo popisující vnější podobu. Je to soulad celé osobnosti.

Medailonky všech finalistek si můžete prohlednout na videu na http://www.stream.cz/porad/missacademia.

Počátky soutěže spadají do minulého století, přesněji do roku 1997 do Brna (resp. Zlína). V roce 1998 až 2000 bojovaly o korunku studentky obou tehdejších zlínských fakult. V roce 2001 se soutěže poprvé zúčastnila dívka studující mimo Zlín, pozdější vítězka Lucie Pletichová. Vznikla tak myšlenka celorepublikové soutěže, což se poprvé uskutečnilo již v dalším roce. Od roku 2005 mohou soutěžit také studentky vyšších odborných škol.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám