Hlavní obsah

Britský vynálezce úspěšně otestoval na manželce elektronický "podvazek cudnosti"

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Sny všech žárlivců dokázal svým vynálezem naplnit Brit Edward Hale. Vyvinul a za přispění své manželky Lucindy úspěšně otestoval speciální podvazek, který dokáže rozpoznat, kdy se jeho nositelka zahledí do jiného muže a začne zvažovat, jaké by to s ním asi mohlo být v posteli. V tom okamžiku obdrží její dosavadní partner varovnou SMS zprávu.

Článek

Podvazek představuje jakousi novodobou obdobu oblíbených středověkých pásů cudnosti. Nosí se ovšem daleko pohodlněji, působí navíc velmi dekorativně. Je vybaven citlivým mikročipem, který zaregistruje typické zvyšování tepové frekvence. Dalším parametrem, který čip zaznamenává, je úroveň povrchové vlhkosti pokožky. Oba parametry vykazují při nástupu sexuálního vzrušení hodnotu, již nelze zaměnit s ničím jiným.

Otázkou ovšem zůstává, zda už pouhé partnerovo přání, aby žena začala tuto ozdobu nosit, nebude vyvolávat u žen a dívek nutkání poohlédnout se po někom jiném. V případě manželů Haleových a jejich týmové vědecké spolupráce šlo zřejmě ze strany Lucindy o jistou formu pokání. Vynálezce Edward ji totiž načapal při nevěře...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám