Hlavní obsah

Zraněnou řidičku museli vyprostit hasiči

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí odpoledne zasahovali hasiči při těžké dopravní nehodě ve Valašském Meziříčí. Na hlavním tahu I/35 došlo ke střetu osobní škodovky a nákladního auta. Zraněnou řidičku museli z poničeného vozu vyprostit pomocí hydraulického rozpínáku.

Foto: HZS Zlínského kraje
Článek

Nehoda se stala o půl páté odpoledne na frekventované silnici u Valašského Meziříčí. "Podle svědků vjela řidička s osobní fabií na hlavní silnici, kde zrovna projížděla nákladní souprava řízená slovenským řidičem. Po střetu došlo ke zranění řidičky, která zůstala zaklíněna ve vozidle. Řidič nákladního vozu zraněn nebyl," popsal nehodu mluvčí HZS Zlínského kraje Ivo Mitáček.

Hasiči s pomocí hydraulického rozpínáku otevřeli zdeformované dveře, ženu středního věku vyprostili a předali zdravotnické záchranné službě. Po prvotním ošetření byla pacientka odvezena do nemocnice k další nezbytné péči.

Hasiči zajistili vozy proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Po zadokumentování nehody policií pomohli s odklizením vozidel a s uvolněním dopravy na důležité komunikaci.

Reklama

Výběr článků

Načítám