Hlavní obsah

Zpěvačka Helena Vondráčková se dočkala Velkobítešské hvězdy slávy

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Velkého překvapení se dočkala v sobotu 20. února na Sportovním plese ve Velké Bíteši Helena Vondráčková, když jí byla udělena Velkobítešská hvězda slávy. Ta bude na počest zpěvačky umístěna před hotelem U Raušů ve Velké Bíteši.

Foto: archiv Oficiální fan klub Heleny Vondráčkové

Helena Vondráčková a její Velkobítešská hvězda slávy.

Článek

Sportovní ples, který se konal pod záštitou starosty města ing. Milana Vlčka, proběhl vůbec ve velkém stylu. Nejenže došlo k vyhlášení ankety Sportovec města, ale současně byla "za dlouhé noci se sladkým mámením" odměněna hvězda večera Helena Vondráčková.

Vedle ní si na jevišti zazpíval také Petr Bende a zahrály Pražský taneční orchestr Jindřicha Váchy a cimbálová muzika Grajcar. Tancechtivé návštěvníky však bavila i retro diskotéka Martina Hrdinky.

Plesového zpívání si Helena Vondráčková užívá v těchto dnech a týdnech nejen v Česku, ale také na Slovensku, kde je častým hostem v řadě měst. Koncem února a začátkem března ji však čeká také účinkování v muzikálu Mamma Mia!, který je uváděn v Kongresovém centru Praha, a spousta koncertů. Jeden z těch nejbližších se uskuteční 8. března v polské Poznani, kde naše populární zpěvačka vystoupí ve společné show s Marylou Rodowicz.

Zajímavé je i to, že ještě před Sportovním plesem ve Velké Bíteši se Helena Vondráčková zúčastnila v Praze dopolední živé nahrávky rozhlasového pořadu Tobogán, kde se vzpomínalo na legendárního textaře Zdeňka Borovce.

K dalším hostům Tobogánu, který moderoval Martin Hrdinka, patřili ještě textař Eduard Krečmar a herec Michal Pavlata. Ten zarecitoval některé Borovcovy texty (Přejdi Jordán, Zpívat jako déšť, Jsou svátky, Hříšník a fláma). Pořad se vysílal z pražského Divadla U hasičů, kde v publiku nechyběla ještě jedna slavná zpěvačka - Yvetta Simonová.

Reklama

Výběr článků

Načítám