Hlavní obsah

Zlodějský fajnšmekr ukradl v hořovické drogerii drahé parfémy

Novinky, Vratislav Konečný

Kamerový systém zachytil neznámého zloděje parfémů z drogerie v Hořovicích, po jehož totožnosti pátrají policisté. "Voňavkář" šel zřejmě najisto, v prodejně se nezdržel. Protože se jedná o drahé zboží, mohl by po dopadení přičichnout k některému z paragrafů trestního zákona.

Foto: PČR

Zloděj na záběru průmyslové kamery

Článek

Zloděj v drogerii v Pražské ulici využil příležitosti, kdy se podavačky pohybovaly v jiné části obchodu, a naprosto suverénně „nakráčel“ ke stojanu, ve kterém se nacházejí značkové parfémy. Ke krádeži došlo 3. října. 

„Pohotově sáhl do míst, kde sebral dva z nich a okamžitě prodejnu opustil. Zřejmě zcela záměrně vybíral dražší zboží, které by se mohl snažit nabízet k prodeji. Policisté se domnívají, že muž dopředu věděl, kde se zboží nachází, o čemž svědčí jeho suverenita při samotné krádeži. Zároveň pátrají po případných dalších poškozených převážně z řad obchodníků, neboť ze záznamů lze usuzovat, že tento neznámý pachatel nekradl poprvé. Obracejí se proto na veřejnost a žádají o pomoc s jeho ztotožněním,” informovala berounská policejní mluvčí Marcela Pučelíková. 

Další poškození nebo ti, kteří muže na videozáznamu a přiložených fotografiích poznají, mohou kontaktovat policisty přímo na Obvodním oddělení Hořovice nebo na linku 158.  

Reklama

Výběr článků

Načítám